Freelancers / Bedrijven

Meld je vandaag aan en begin morgen al te werken bij een van de 71 horecabedrijven.

Meld je aan en krijg binnen 24 uur uitbetaald.

Hero Image

  Verdien gemiddeld € 20,- per uur
  Krijg binnen 24 uur uitbetaald
  Werken bij de beste horeca gelegenheden
  Onderhandel over je uurtarief
  Samen met je vrienden werken

Shape
Shape

Freelancers aan het woord

Dit zijn enkele reviews die wij hebben ontvangen van onze Freelancers.

Super fijne samenwerking met deze partij en proberen je altijd goed van dienst te zijn en 1 contactpersoon. Dat is ook heel fijn!

Roos: Aan de Spuihaven

0 Jaar

Fijn platform waar ze vakmensen leveren. Als klant kan ik blind vertrouwen op de mensen die ze sturen en de eigenaar is makkelijk en goed te bereiken.

Ruben: Zwart Vuur

0 Jaar

Ik werk nu ongeveer 1 jaar via de Reddende Engel en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat deze organisatie alles altijd tiptop in orde heeft. De voorzorg, communicatie, en uitbetaling is altijd snel en gestroomlijnd. Voor zowel opdrachtgevers als Zzp’ers voegt de Reddende Engel enorm veel toegevoegde waarde door als ideale tussenpartij in de hospitality branche te fungeren!

Ruben Kamstra

0 Jaar

Al een aantal jaar werk ik via Reddende Engel Horeca, ik heb inmiddels veel verschillende klussen gedaan en altijd met plezier! Ik vind het fijn dat ik als student zelf kan kiezen wanneer ik extra wil werken. Ook is dit het platform met de hoogste uurloon die ik ben tegengekomen en je krijgt altijd heel snel uitbetaald.

Pien hartman

0 Jaar

Hele fijne ervaring met de Reddende engel! Super handig voor als je niet uit komt met eigen personeel!

Gabrielle: SEAson Arsenaal

0 Jaar

Eindelijk een platform dat voor ons werkt en goede krachten aanlevert. Met een zeer gedreven eigenaar die het beste voor heeft met zijn klant en regelmatig zijn gezicht laat zien. Prettig om mee samen te werken en goed bereikbaar.

Frederike: Arsenaal Naarden

0 Jaar

Al een paar keer gebruik gemaakt van de diensten, bevalt ontzettend goed. Korte lijnen en duidelijke afspraken. Iedere keer weer een goede oplossing!

Walter: BP Koot

0 Jaar

Een van de belangrijke dingen in een samenwerking is het onderhouden van goed contact. De Reddende Engel Horeca vindt dit zelf ook erg belangrijk, zij komen regelmatig langs of nemen telefonisch contact op om te vragen of er verbeteringen kunnen plaatsvinden in de samenwerking. Bij vragen of problemen staan ze je persoonlijk bij en krijg je snel contact.

Hannah: Restaurant Vuur

0 Jaar

Uitstekend platform om werk te zoeken, veel werkgevers en gebruiksvriendelijk.

Sietse Gortemaker

23 Jaar

Gemakkelijk aanmelden en enorm veel werk beschikbaar. Uitbetalen etc. gaat altijd erg netjes.

Daan stoeltie

21 Jaar

Heel fijn platform, makkelijk, goed uitbetaald en snel en hele fijne communicatie :) als je op dit soort plekken wilt werken zou ik je zeker aanmelden.

Eva van Berkel

19 Jaar

Ontmoet het Team

Jesper van den Engel

Jesper van den Engel

Eigenaar

Ruben Eggenkamp

Ruben Eggenkamp

Eigenaar