Werken als freelancer

Via Reddende Engel Horeca ga je aan de slag als ware freelancer. Door middel van het platform Reddende Engel Horeca kan je zelf bepalen waar, wanneer en voor hoeveel jij aan de slag gaat! Ideaal geschikt voor mensen die al een baan/studie hebben en nog wat extra willen bijverdienen, of ben je al zzp’er en kan je nog wat extra klussen gebruiken? Wij zeggen altijd: “Opties open houden kan geen kwaad” Waar wacht jij nog op? Meld je nu aan!


Registreren

Hoe begin ik?

Binnen no-time aan het werk via Reddende Engel Horeca


1. Maak een account

Op het platform staan duidelijke overzichten van open opdrachten.

2. Start up gesprek

In dit gesprek kijken we samen of er een match is.

3. Profiel invullen

Als je profiel er goed uitziet is de kans groter dat je gekozen wordt.

Lees verder

Deze bedrijven zijn opzoek naar toppers

Log in op je account om voor deze bedrijven te gaan werken als freelancer.

Onderhandel over je uurtarief

Voor de pro's

Zodra je lekker in de flow zit en je ziet dat er nog veel plekken vrij zijn, kan je altijd proberen te onderhandelen over het uurtarief. Doe dit als jij voelt dat je de klus goed gaat uitvoeren!

Variatie is key

Probeer veel verschillende opdrachtgevers om erachter te komen waar jouw interesses liggen en leer nieuwe skills op iedere plek.

Nieuwe ervaring

Werken als freelancer brengt andere verantwoordelijkheden met zich mee dan een vaste baan. Niet lastig alleen wel erg belangrijk dat je weet wat je doet. Klik hier om te kijken hoe je je eerste klus aanpakt!

Recencies

Dit is wat andere bedrijven van ons vinden.

Michiel Guermonprez bedrijfsleider Oud London

Sinds een jaar werken wij met Jesper (oprichter Reddende Engel Horeca) wat tot een hele fijne samenwerking heeft geleid! Jesper en zijn rechterhand Ruben leiden werkelijk een zeer fijn team van jonge zeer enthousiaste freelancers.Het uitgangspunt is dat het allen zeer sociale mensen zijn die meer dan inzetbaar zijn op een breed vlak. En juist de instelling van de freelancers van Reddende Engel Horeca waardeer ik het meest, geen klokkies kijken als geschatte eindtijd in zicht komt, iemand ziek wordt er wel een ander geregeld! Ik hoop door aan de wieg te staan van deze onderneming op een lange samenwerking!

Chris Dikker Hupkes- eigenaar Vechtstreek Wijnen Breukelen

Voor mijn wijnproeverijen en caterings doe ik af en toe een beroep op de diensten van de Reddende Engel Horeca uit Eemnes. De freelancers via Reddende Engel Horeca komen op tijd, hebben horeca ervaring en zijn gastvriendelijk! Precies wat ik zoek. Kortom een prettige partij om zaken mee te doen!

Melvin Hartman, bedrijfsleider George LA

Voor onze locatie in laren, gebruiken wij sinds kort de diensten van Reddende Engel Horeca. Wij zijn hier erg tevreden over. De freelancers via Reddende Engel Horeca hebben horeca ervaring en komen altijd op tijd. Ze helpen ons team ook altijd goed!

Frederike de Gede, bedrijfsleider Arsnaal restaurants

Eindelijk een platform dat voor ons werkt en goede krachten aanlevert. Met een zeer gedreven eigenaar die het beste voor heeft met zijn klant en regelmatig zijn gezicht laat zien. Prettig om mee samen te werken en goed bereikbaar.

Ruben de Niet, bedrijfsleider Zwartvuur

Fijn platform waar ze vakmensen leveren. Als klant kan ik blind vertrouwen op de mensen die ze sturen en de eigenaar is makkelijk en goed te bereiken