Hoe deel ik mijn eerste klus?

Ben jij een opdrachtgever in de horeca en kan jij wel eens wat extra hulp gebruiken? Lees hieronder hoe je begint met het publiceren van klussen om professionele freelancers te vinden.


Inloggen

1. Maak een account

Maak een account via de registratiepagina als werkgever. Wacht tot je gebeld wordt voor het start up gesprek, dit is vaak binnen 1 uur.

Registreren

2. Start up gesprek

Tijdens het start up gesprek geven wij tips hoe je het best te werk kan gaan op het platform. Daarnaast kunnen wij direct alle vragen beantwoorden!

3. Maak je profiel compleet

Door middel van duidelijke overzichten van op het profiel kan je heel gemakkelijk je profiel volledig invullen. Voeg een beschrijving en bedrijfsfoto’s toe om de freelancers een duidelijk beeld te geven wat de verwachting is.

4. Plaats je eerste klus

Het plaatsen van klussen is erg simpel. Met een, datum, uurtarief, korte beschrijving, de tijden, kledingvoorschriften en annuleringstermijn staat de klus met een druk op de knop online. Meld je gratis aan en plaats direct je klus. De freelancers actief op het platform zijn allemaal geselecteerd op professionaliteit en ervaring.

5. Vang de freelancer op

Na zelf een geschikte freelancer hebben uitgekozen kan de shift beginnen. Door middel van de annuleringstermijn kan jij zelf bepalen tot hoeveel tijd van te voren de freelancer en jijzelf de klus kan annuleren. Kan de freelancer zelf niet? Regelt deze altijd zelf vervanging voor de desbetreffende klus. Meer weten over het annuleringsbeleid?


Veel gestelde vragen

6. Check uit

Nadat de freelancer klaar is met zijn shift geeft hij/zij de gewerkte uren en pauzes door via het platform en kan jij deze accepteren of weigeren. Daarnaast geef je de freelancer een beoordeling en geef je aan of ze op tijd waren. De freelancer geeft jou ook een beoordeling. Je hebt een termijn van 7 dagen voordat de check uit vanzelf wordt geaccepteerd.

7. Ontvang je factuur

Nadat de check uit geaccepteerd is, volgt de factuur op het einde van iedere week. Je kan duidelijk zien wie wanneer, wat voor dienst voor welk uurtarief heeft gewerkt. Je kan alle facturen terugkijken en downloaden. Zodra deze betaald is, wordt dit ook automatisch zichtbaar. Daarnaast krijg je duidelijke inzichten over in wat voor soort freelancer je het meest heb geïnvesteerd.