Hoe begin ik als freelancer?

Wil jij beginnen als freelancer? Zorg ervoor dat je bezit over een btw id en bepaal zelf voor wie jij werkt! Eigen baas zijn kan al vanaf 18 jaar.


Inloggen

1. Maak een account

Met het digitale platform kan je als freelancer zelf bepalen waar, wanneer, en voor hoeveel jij gaat werken! Maak een account en ervaar het zelf.

Registreren

2. Start up gesprek

Wil jij gebruik maken van het platform? Door middel van het start up gesprek kunnen de Engel selecters samen met jou bepalen of het een match is!

3. Maak je profiel compleet

Zorg ervoor dat je al je werkervaring op je profiel hebt toegevoegd zodat je sneller wordt aangenomen. Toffe profielfoto, beschrijf je eigenschappen, voeg je werk ervaring toe, factuurgegevens, adres.

4. Meld je aan voor klussen

Door middel van de filters kan jij efficiënt op zoek naar jouw eerste klus! Tip: meld voor meerdere klussen aan om de kans om aangenomen te worden te vergroten.

5. Ga aan de slag

Alle info staat in het overzicht van de klus, zet hem op! Wees proactief, toon inzicht, werk hard, kom op tijd, communiceer en voer uit!

6. Check uit

Door middel van het check uit systeem kan je je uren doorgeven aan de opdrachtgever. Wees eerlijk over de tijden van de shift en de pauze.

7. Krijg betaald

Zodra de opdrachtgever de uren heeft goedgekeurd, is de factuur zichtbaar op je account en wordt deze binnen 24 uur uitbetaald. Door middel van overzichten krijg jij een duidelijk beeld van hoeveel je verdiensten zijn!