Hi, wij zijn Reddende Engel Horeca

Wij zien werken als freelancer als een grote kans voor veel mensen. Is horeca jouw specialiteit? Word freelancer en ervaar de vrijheid en flexibiliteit

0

Actieve freelancers

0

Actieve bedrijven

0

Gemiddeld uurtarief

0

Aantal diensten gevuld

Shape

Wij zijn jong, praktisch en ambitieus

Het platform Reddende Engel Horeca is onze grote stap op weg naar een omgeving met
ervaren professionele freelancers in de horeca. Met dit platform worden er talloze
klussen gevuld door horeca specialisten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons echt op nummer 1
en dit stralen wij ook uit in onze manier van werken.

University

Vernieuwend

Samen met een team van jonge mensen streven wij ernaar en frisse blik op de arbeidsmarkt te werpen. Door middel van het platform zorgen wij ervoor dat veel jonge talentvolle ondernemers makkelijk freelance klussen kunnen aannemen bij onze fantastische opdrachtgevers.

University

Ambitieus

Reddende Engel Horeca bestaat sinds 1 April 2022. Wat begon als een droom om een eigen bedrijf in de horeca te starten is inmiddels uitgegroeid naar een digitaal platform waar talloze mensen van profiteren. Ondanks dat we al mooie stappen hebben gemaakt, voelt het voor ons pas als het begin voor iets nog veel groter!

University

Praktisch

Uit zien te vogelen waar jou interesses liggen en dit uitbreiden. Horeca is altijd al ons vak geweest, leren praktisch denken, dingen aanpakken, lijstjes afwerken en ondertussen een fantastische tijd hebben is wat ons elke dag gedreven houd om zoveel mogelijk kansen te benutten.