Veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!
Freelancers
Hoe werkt de betaling? Is dit echt binnen 24 uur?
Kan ik echt zelf bepalen waar en wanneer ik kan werken?
Wat voor soort werk bieden jullie aan?
Kan ik echt met mijn vrienden werken?
Kan ik starten zonder ervaring?
Wat is het gemiddelde uurtarief?
Wat heb ik nodig om van start te gaan?
Hoe meld ik mij aan voor de eerste dienst?
bedrijven
Hoe gaat Reddende Engel Horeca om met wet DBA?
Iedere freelancer die zich bij ons aanmeldt, doorloopt een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek beoordelen wij wie ze zijn, wat hun motivatie is, en hoeveel horeca-ervaring ze hebben. Op basis van deze informatie beslissen we of ze via ons platform aan de slag kunnen.
Daarnaast monitoren we continu de prestaties van onze freelancers. Mocht iemand niet voldoen aan de verwachtingen, dan kunnen we deze persoon de toegang tot ons platform ontzeggen. We bieden ook trainingen aan om freelancers verder op te leiden, zodat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en klaar zijn voor de werkvloer.
Heeft de wet DBA gevolgen voor mij als opdrachtgever?
We hebben daarnaast een WhatsApp-groepsapp waarin we freelancers op de hoogte houden van nieuwe diensten en waar ze gemakkelijk vragen kunnen stellen. Ons team staat zelf regelmatig op klussen, waardoor we de freelancers beter leren kennen.
Freelancers melden zichzelf aan voor diensten, waardoor ze alleen beschikbaar zijn op momenten dat ze zeker weten te kunnen werken. Mocht er onverwachts toch iemand uitvallen, dan zorgen wij direct voor een vervanger. Dit proces minimaliseert no-shows.
Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de freelancers?
De oprichting van Reddende Engel Horeca is voortgekomen uit onze eigen ervaringen als zzp’ers. We zagen een grote vraag naar horecapersoneel, maar merkten ook dat de kwaliteit vaak te wensen overliet. Daarom leggen wij de focus op het selecteren van betrouwbare en ervaren krachten.
Iedere freelancer die zich bij ons aanmeldt, doorloopt een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek beoordelen wij wie ze zijn, wat hun motivatie is, en hoeveel horeca-ervaring ze hebben. Op basis van deze informatie beslissen we of ze via ons platform aan de slag kunnen.
Daarnaast monitoren we continu de prestaties van onze freelancers. Mocht iemand niet voldoen aan de verwachtingen, dan kunnen we deze persoon de toegang tot ons platform ontzeggen. We bieden ook trainingen aan om freelancers verder op te leiden, zodat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en klaar zijn voor de werkvloer.
We adviseren opdrachtgevers om te experimenteren met het tarief dat het beste past bij hun bedrijf. Houd er rekening mee dat een hoger tarief vaak ervaren freelancers aantrekt. Goedkoop kan op de lange termijn duurkoop zijn.
Hoeveel kost het om freelancers in te huren?
Op ons platform bepaal je zelf het uurtarief voor het personeel. Het minimumtarief is €22 per uur exclusief btw, waarvan €5 per uur exclusief btw onze fee is. Een freelancer ontvangt in dat geval €17 per uur.
We adviseren opdrachtgevers om te experimenteren met het tarief dat het beste past bij hun bedrijf. Houd er rekening mee dat een hoger tarief vaak ervaren freelancers aantrekt. Goedkoop kan op de lange termijn duurkoop zijn.
We raden aan om diensten zo ruim mogelijk van tevoren online te zetten. Dit vergroot de kans dat je personeel vindt en kan ook de kosten verlagen. Voor last-minute situaties, zoals ziekte of onverwachte drukte, kun je direct contact met ons opnemen. Wij brengen spoeddiensten onder de aandacht bij al onze freelancers om zo snel mogelijk iemand te vinden.
Hoe begin ik met het uitvragen van horeca personeel?
Welke soorten diensten kan ik aanvragen?
Kost het platform geld?
Kan ik zelf bepalen wie er komt werken?
Ja, als opdrachtgever heb je de vrijheid om te bepalen wie er bij jou komt werken.
Via ons platform kun je het profiel van freelancers bekijken, inclusief hun profielfoto, werkervaring, beschrijving, en beoordelingen van andere opdrachtgevers. Op basis van deze informatie kies je de kandidaat die het beste bij jouw wensen en bedrijf past.